TOKAT / ARTOVA - Gazipaşa Ortaokulu

Ock

Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz Projesi Kapsamında Okulumuz Okuma Grubuyla Kitap Değerlendirme Toplantısı Yapıldı. Artova Öğretmenevi´nde Yapılan Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY ve Şube Müdürlerimiz Katıldı.

Ock

Okulumuzda Çalışma Toplantısı Yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY, Şube Müdürlerimiz, İdareci ve Öğretmenlerimiz Katıldı. Toplantının Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yeni Açtığımız Okuma Köşesini Ziyaret Ederek Öğrencilerimizle Birlikte Kitap Okudu. Nazik Ziyaretlerinden Dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY ve Şube Müdürlerimize Teşekkür Ederiz.

Ock

Okulumuzun üçüncü katında bulunan koridora kitap köşesi yapıldı. Öğrencilerimizin rahatça kitap okuyup, ders çalışabileceği bu yerin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, Vefatının 79. Yılında Saygı, Sevgi, Rahmet, Minnet ve Hasretle Anıyoruz.

Kas

Tokat Belediyesi tarafında Cumhuriyet Meydanına kurulan Kitap Fuarını okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizle birlikte ziyaret ettik. Binlerce kitabın bulunduğu fuarda, yazarlarla sohbet edip imzalı kitaplarını alma fırsatı yakaladık. Ayrıca Tokat Belediyesinin öğretmenlerimize hediye ettiği hediye çeklerini öğretmenlerimiz de öğrencilerine hediye ederek çocuklarımızı onurlandırdılar. Katkılarından dolayı Tokat Belediyesine, Artova Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz bahçesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.Program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Eyüp SEVER´in 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimize vurgu yapan açılış konuşmalarının ardından öğrencilerimiz şiirlerini okudu. Program sonunda "15 Temmuz Demokrası Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

2017 YILI TEOG SINAVI SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

May

Okulumuz Tarafından Mezuniyet Programı Düzenlendi. Programa Artova Belediye Başkanı Sayın Lütvü YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Abdullatif BARLAK ve Artova Halkı Katıldı. Programda Emeği Geçen İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Ortaöğretime Geçen Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

May

Okulumuz tarafından hazırlanan Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışı yapıldı. Açılışa Belediye Başkanımız Sayın Lütvü YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarda davetliler standları gezerek projeler hakkında bilgi aldılar. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Gazipaşa Ortaokulu okuma grubu "Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz" projesi kapsamında Tokat İbn-i Kemal Mahalle Konağında kitap değerlendirmesi yaptı. Z kütüphaneye gidilerek incelemelerde bulunuldu. Daha sonra Plevne Müzesi gezildi. Atatürk evi ziyaret edilip etkinliklerimiz son buldu.

Mrt

"Türk Dünyası Toplulukları Haftası ve Nevruz Bayramı" programı okulumuz bahçesinde büyük bir coşkuyla.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerini TEOG sınavı öncesi moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Sivas Yıldız Dağı Kayak Merkezine götürdük. Okul idaricileri ve öğretmenlerimizin de katıldığı gezide çocuklarımız kayak yaparak doyasıya eğlendi. Ayrıca öğretmenlerimizin nezaretinde tüm öğrencilerimiz teleferikle manzaranın keyfini çıkardı. Bu gezide emeği geçen herkese okulumuz olarak teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda bahçe düzenleme çalışmaları 4 Ekim Salı günü başlamıştır. Çocuklarımızın daha iyi ortamlarda eğitim görmesi adına gece geç saatlere kadar çalışan tüm ekibe, katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Lütvü YALÇIN ve ADOÇİM Firmasına teşekkür ederiz.

2016 YILI TEOG SINAVI SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

Haz

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri kapsamında saha ziyaretine kalan okulumuzu Bakanlık tarafından oluşturulan değerlendirme komisyonu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Abdullah TAŞTAN ziyarete geldi.