TOKAT / ARTOVA - Gazipaşa Ortaokulu

May

Okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmeni Dilek ÇAKIN ve öğrencileri tarafından hazırlanan Fen Bilimleri sergisi yapıldı. Sergide öğrencilerin proje ödevleri ve dönem içerisinde derslerde yaptığı çalışmalar sergilendi. Açılışa Şube Müdürlerimiz Sayın Ahmet ERGÜN ve Sayın Abdullatif BARLAK katıldı. Sergide Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Çalışmalarında Başarılar Dileriz.

May

Okulumuz tarafından hazırlanan Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışı yapıldı. Açılışa Belediye Başkanımız Sayın Lütvü YALÇIN, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Devran ZEYTİN, ADOÇİM A.Ş. Fabrika Müdürü Sayın Mesrur BÜYÜKAŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarda davetliler standları gezerek projeler hakkında bilgi aldılar. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik öğretmenevi konferans salonunda madde bağımlılığı ile ilgili seminer verildi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümü nedeniyle okulumuzda tören yapıldı.

Mrt

Matematikte Pi sayısını ifade eden 3,14´ten esinlenilerek her yıl üçüncü ayın ondördü "Dünya Pi Günü" olarak kutlanıyor.Okulumuzda da Dünya Pi Günü çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Programı Altınova Ortaokulu konferans salonunda yapıldı. Okulumuz tarafından hazırlanan programa İlçe Kaymakamımız Sayın Resul ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY, daire amirleri ve davetliler katıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Sivas Yıldız Dağı Kayak Merkezine götürdük. Okul idaricileri ve öğretmenlerimizin de katıldığı gezide çocuklarımız kayak yaparak doyasıya eğlendi. Ayrıca öğretmenlerimizin nezaretinde tüm öğrencilerimiz teleferikle manzaranın keyfini çıkardı. Bu gezide emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz Projesi Kapsamında Okulumuz Okuma Grubuyla Kitap Değerlendirme Toplantısı Yapıldı. Artova Öğretmenevi´nde Yapılan Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY ve Şube Müdürlerimiz Katıldı.

Ock

Okulumuzda Çalışma Toplantısı Yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY, Şube Müdürlerimiz, İdareci ve Öğretmenlerimiz Katıldı. Toplantının Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yeni Açtığımız Okuma Köşesini Ziyaret Ederek Öğrencilerimizle Birlikte Kitap Okudu. Nazik Ziyaretlerinden Dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri AKSOY ve Şube Müdürlerimize Teşekkür Ederiz.

Ock

Okulumuzun üçüncü katında bulunan koridora kitap köşesi yapıldı. Öğrencilerimizin rahatça kitap okuyup, ders çalışabileceği bu yerin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, Vefatının 79. Yılında Saygı, Sevgi, Rahmet, Minnet ve Hasretle Anıyoruz.

Kas

Tokat Belediyesi tarafında Cumhuriyet Meydanına kurulan Kitap Fuarını okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizle birlikte ziyaret ettik. Binlerce kitabın bulunduğu fuarda, yazarlarla sohbet edip imzalı kitaplarını alma fırsatı yakaladık. Ayrıca Tokat Belediyesinin öğretmenlerimize hediye ettiği hediye çeklerini öğretmenlerimiz de öğrencilerine hediye ederek çocuklarımızı onurlandırdılar. Katkılarından dolayı Tokat Belediyesine, Artova Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz bahçesinde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.Program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Eyüp SEVER´in 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimize vurgu yapan açılış konuşmalarının ardından öğrencilerimiz şiirlerini okudu. Program sonunda "15 Temmuz Demokrası Zaferi ve Şehitleri Anma" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

2017 YILI TEOG SINAVI SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

May

Okulumuz Tarafından Mezuniyet Programı Düzenlendi. Programa Artova Belediye Başkanı Sayın Lütvü YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Sayın Abdullatif BARLAK ve Artova Halkı Katıldı. Programda Emeği Geçen İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Ortaöğretime Geçen Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.