Gazipaşa Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, okulun sağlıklı bir aile ortamına dönüştürüldüğü, bilgili, becerili, ahlaklı, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, öğrencilerini üst öğrenime hazırlarken dershane ihtiyacı hissettirmeyen ve tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: •Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, •Bilim ve teknolojinin farkında olan, •Değişime ve gelişime açık, •Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, •Öğrenmeyi öğrenen, •Millî ve manevi değerlerini bilen ve yaşayan, •Hoşgörü sahibi, •Farklılıkları zenginlik kabul eden, •Yüksek moral ve ahlaki değerlere sahip, •Kendine güvenen, •Katılımcı, •Kendini sorgulayan, •Eleştiriye açık, •Çağdaş ve nitelikli, •Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2012 SBS VE PYBS SONUÇ TABLOSU: Fen Lisesi :5 , A. Öğrt. Lisesi:5 , Anadolu Lisesi : 6 , A. Sağlık M.L.: 3 , A. Meslek Lisesi:17 , TOPLAM : 36 , Bursluluk Kazanan Öğrenci Sayısı:17

Saatler: 08.30-15.35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (356) 611 2032

WEB - https://artovagazipasaoo.meb.k12.tr

Adres - Alparslan mahallesi 61 numara

Adres - Alparslan mahallesi 61 numara

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İLE 35 KM UZAKLIKTADIR.